VI VILL VÄXA OCH BLI JÄTTESTORA!

 

[kad_vimeo url=”https://vimeo.com/162274034″ ]

Vi vill växa och bli jättestora och behöver er hjälp med en sak!

Himlen är överskattad är en ideell förening som samlar in pengar för att ge ut stipendier till människor som drabbats av cancer.

Vi får fler och fler ansökningar till vår förening – och då cancer slår hårt även på ekonomin så är det många som söker vårt stipendium. Det kan vara till ett månadkort till kollektivtrafiken, till att bjuda sina barn på en dag på en djurpark, ta med sin vän på restaurang, för att kunna unna sig ett spa-besök. Ansökningarna vi får till föreningen handlar om att kunna ”unna sig” men också om helt grundläggande livsnödvändiga saker.

Vi säljer pins, armband, halsband m.m. Detta har vi hittills gjort på mässor, olika event och genom webbshoppen på vår hemsida. www.himlenaroverskattad.se För att öka vår försäljning och sprida information om våra stipendier behöver vi ha ett försäljnings- och displaymaterial så att vi dels kan börja sälja våra produkter i större varuhus o.dyl. och dels nå ut med information om stipendiet till ställen som vårdcentraler.

Detta är för vår ideella föreningen en stor investering om 20 000 kr – men utan detta steg är det väldigt svårt för oss att ”växa”.

Så för att göra denna investering – så att vi kan hjälpa fler – därför ber vi om ert stöd!

STÖD KAMPANJEN HÄR!!!

Kramar från STYRELSEN

ps. Hjälp oss också gärna genom att sprida länken till insamlingen till alla ni känner!!