Åsa Byström


Ordförande

Åsa är född och uppvuxen i Västervik men bor i Kalmar sedan åtta år och jobbar inom räddningstjänsten. Åsa har – förutom ordförandeskapet – hand om föreningens kommunikation på Facebook och med medlemmarna.

Placeholder

Kristina Meiton


Vice ordförande

Kristina bor i Sjövik och jobbar till vardags med dokumentärfilm inom bolaget MigDig AB. Kristina har hand om föreningens hemsida och är ansvarig för att ta hand om de stipenideansökningar som kommer in till föreningen.

Lena Lysell


Sekreterare

Lena bor i Sjövik och jobbar till vardags som administratör inom äldreomsorgen. Inom föreningen har Lena sekreterarrollen och jobbar med stipendieansökningar.

Cristina Stark


Kassör

Cinna bor i Västervik och driver en bokföringsfirma. Cinna är mamma till Lina Baldenäs och mormor till hennes tre prinsar som är glädjen och lyckan i livet. Förutom att ha hand om föreningens ekonomi är Cinna föreningens supersäljare.

Åsa Christensson


Ledamot

Åsa bor i Göteborg och arbetar som guldsmed på en guldsmedja och som konstnär i egen ateljé. Åsa har hand om föreningens formgivning, säljmaterial och events.

Lena Rundberg


Ledamot

Lena bor i Västervik och jobbar där i butiken Tam Tam – som säljer föreningens produkter. Lena är moster till Lina Baldenäs och har tre vuxna pojkar och två barnbarn som förgyller livet. I föreningen pärlar Lena armband och säljer i massor.

Cathrine Karlsson


Ledamot

Cathrine bor i Ankarsrum och sommaren tillbringas i Västerviks Skärgård. Cathrine är svägerska till Lina Baldenäs och i föreningen har hon hand om produktionen av armband.

Åsa Edman


Ledamot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque pretium, nisi ut volutpat mollis, leo risus interdum arcu, eget facilisis quam felis id mauris. Ut convallis, lacus nec ornare volutpat, velit turpis scelerisque purus, quis mollis velit purus ac massa.