Hej! Tårtan har anlänt till mamma! Och massor med fina påsar med te! Det var första gången i hela mammas liv som hon inte hade nån tårta till sin födelsedag. De orkade inte fixa med det. Annars brukar tårtan vara det viktigaste till hennes födelsedag, men inte nu… Så bara uppenbarade det sig en tårta. Ändå fram till dörren. Det här livade upp mammas och Leifs tillvaro ordentligt. Hon blev så förvånad, glad och framförallt RÖRD. Som ett litet barn. Det behövdes! Ni är fantastiska!!! Tack underbara ni! Stor kram från mig och mamma till er alla! KRAM!

___________________________________________________________________________________________________

Hej! Jag såg erat inlägg och jag vill gärna skriva tillbaka och tacka för att jag fick ett presentkort som vi kunde använda på lek och bus i Nacka. Det kom en väldans massa barn och det kändes fantastiskt skönt för mig att kunna ge min son ett riktigt födelsedagskalas. Mycket tacksam för det. Han var så förvånad och lycklig över att han fick ha kalaset på hans favvislekland. Berättade dock inte för min son, eftersom jag inte vill att han ska oroa sig för min ekonomi, det blir lätt att barn tar på sig skuld och han är ofta ivrig att vilja hjälpa till med sina sparpengar från månadspengen från mormor och det känns inte så bra. Ni går gärna skriva om det, men jag vill vara anonym offentligt isåfall. Undrar också om ni kommer att finnas kvar framöver. Försökte komma in på eran hemsida men lyckades inte. Finns det möjlighet att söka igen? Kanske för egen del? Hur lång tid emellan vill ni att det ska gå isåfall? Jag ska på återkontroll nästa vecka på onkologen och kolla upp hur det har gått med min metastas. Är sliten och trött efter sju till åtta månaders cancermedicinering och längtar bort. Mina kompisar ska åka med en rockfärja i November och jag har inte kunnat åka på många år. En kompis har hört av sig och vill att vi ska dela hytt, varken hon eller jag kan tänka sig att ligga längst ner i båten, har gjort det en gång och det gör jag aldrig mer om, det var extremt mycket fylla därnere i gångarna. Det beror lite på vilket besked jag kommer att få hos onkologen nästa vecka om det ens skulle vara aktuellt för mig att åka. Annars hoppas jag på att kunna åka bort någonstans i vår, antingen själv eller med min son. Hoppas på att jag ska få ett bra besked och kan börja jobba så smått så jag får lite pengar att göra saker för någon gång, men nu är det som det är. Tänker på Lina ibland. Fantastisk tjej hon var. Fast hon var så sjuk så stöttade hon mig och många andra på vårat forum. Kram till er och tack för det ni gör.

______________________________________________________________________________________________________

Hej! jag vet inte om det är för sent, ni ville ha lite inför årsmötet o redovisningen. Här kommer min berättelse: jag satt en e.m. och kollade fb, fick se att ni sökte personer, familjer, någon att hjälpa m ett bidrag. Jag har en liten tjej 7 år och i hennes klass fanns en liten tjej med cancer, så hemskt så liten med en hemsk sjukdom. Jag kände att tänk om de kan få göra något roligt tillsammans mitt i allt elände och alla behandlingar, men tänkte samtidigt att jag kanske tänker helt galet! Jag skrev till er och samma kväll hade Lina ringt till rektorn på skolan! Jag kommer ihåg när jag läste svaret från lina, jag blev så berörd, tårarna rann nerför kinderna! Ni skulle fixa en resa till busfabriken för alla barnen i klassen! Mycket planering följde, boka buss, meddela föräldrar om resan, boka busfabriken mm. Den stora dagen kom och jag var jätte nervös för att flickan skulle bli sjuk, men hon kom och vi åkte iväg! Hon var som en sol hela dagen kan se henne framför mig när hon ler. Resan genomfördes i mars, i maj några veckor efter Lina blev en stjärna blev även den lilla tjejen en stjärna på himlen. Jag är så otroligt tacksam för att ni gjorde detta. Tror att barnen kommer ha fina minnen från sin klasskompis och resan. Kan inte låta bli att tycka att livet är orättvist, varför kan inte de gamla som vill dö få göra det och låta barn och andra få leva? Tack för att ni finns och förgyller livet för de dom behöver det! Massor av kramar från mamman i Överum som vågade söka ett bidrag.

_______________________________________________________________________________________________________

Hej! Oh”¦ .vi har verkligen fått förgylla vår sommar. Vi fick ett stort megabrev ifrån Ölands djurpark med 6 heldagars biljetter. Så som min minste son längtat. Han och kontaktpersonen via LSS gick först. I ett regnväder som senare klarnade upp gick de till piratlandet o badade då de ändå blivit blöta av regnet och de hann med åkgrejer, djuren och bollkastning o pilkastning och stod med stora mjuka playboyfigurer och var så fulla med prat och skratt när vi hämtade dom. Sedan gick vi hela familjen med välfylld picknickkorg och myste i piratlandet halva dagen i solen och matade aporna och lemurerna på eftermiddagen, med löfte från personalen. Att orka gick så bra då vi bara bor 14 kilometer ifrån parken och sist vi var där var för 4 år sedan. En sjätte biljett gav vi till en av barnens bästa kompisar som kunde följa med sin mormor.
Vi bor mitt i svenskarnas sommarparadis och har sol, vind o bad precis om knuten men ingen ekonomi till att unna oss det som semesterfirarna gör och besöker här på Öland. Så vi är så tacksamma och glada över att ha två toppendagar på djurparken. Så vi önskar att engagemanget och kraften hos Himlen är överskattad får leva vidare och glädja och överaska andra familjer som drabbas av cancer o där livet plötsligt bara stannar upp och almanackan fyllts av tider till behandlingar, undersökningar, provtagningar och röngtenbesök. Läkarbesök och kortisonkurer och inläggningar”¦ Där och då blev jag mer en patient o att samtidigt vara en god mamma var ett svårlagt livspussel.

_______________________________________________________________________________________________________

Hej! Ni gjorde så jag började gråta idag… massor med glädje tårar.
Er present till mig och mina barn är bara för mycket… Tänkte mig en middag eller kanske bio.. .men det vi fick var så mycket mer och bättre än jag nånsin kunnat drömma om. Känns så bra att mitt i allt elände få känna lite glädje och ha nåt roligt att se framemot. Vi ska ta en liten shoppingrunda och i sommar åka en massa karuseller och lyssna på bra musik. Så ett stort tack från djupet av mitt hjärta.
Kram

______________________________________________________________________________________________________

Hej! Tusen tusen tusen tack, vet inte hur jag ska kunna tacka er. Till helgen ska jag ta med familjen och gå ut och äta för första gången någonsin alla fyra! Bio besök ska det också bli snart, ni har verkligen förgyllt vår sommar. Kan inte med ord beskriva min/vår tacksamhet.

______________________________________________________________________________________________________

Hej! Här kommer ett litet tack från mig. Jag börjar gråta bara jag tänker på det. Har varit en extremt tuff vår sedan jag fick mitt cancerbesked i december förra året. Det har varit operationer och ett psyke som fått ta en massa stryk. Utöver det har jag tre barn som är 6, 7 och 9 år samt min underbara man som alltid finns vid min sida. Jag har kanske inte varit den bästa mamman eller frun den här våren. I början av sommaren fick jag en gåva från er – en heldag för familjen på Ölands djurpark samt lunchkuponger. Att få ge mina barn detta efter vår tuffa vår och berätta att vi fått detta från er för att vi alla varit lite ledsna betydde massor. Det värmde så enormt och jag kan inte annat än gråta när jag tänker på det. Det var som att vi fick högsta vinsten efter all skit vi gått igenom. Att barnen till slut fick något positivt för det, även om det är långtifrån slut. Så tack snälla snälla ni …