Syftet med föreningen att samla in pengar till människor som drabbats av cancer och som av någon anledning behöver vår hjälp. Det kan vara med medicinkostnader, peruk, ögonfransläggning på salong, vinterskor till ett par cytoförstörda fötter, bidrag till hotellövernattning vid second opinion i annan stad, pengar till ett barnkalas som inte hunnits med och mycket annat. Bara fantasin (och vi i styrelsen) sätter gränsen.

Känner du att detta gäller dig – maila till info@himlenaroverskattad.se och berätta!

Vi tar löpande beslut om utbetalningar – beroende på hur mycket pengar föreningen har och på de ansökningar som kommer in. Man kan söka stipendiet max 1 ggr/ år och totalt 2 ggr.

Här nedan är en del av de stipendier vi delat ut, under våra första nio månader.

Restaurangmiddagar för två. Olika bio- och cafébesök för hela familjen, spabehandlingar, årsprenumeration på tidning. Hemlevererade matkassar, ett Tv-spel, en floating, ett par nya glasögon, medicinkostnader, årskort på gym, inträden till badpalats och djurparker, konsertbiljetter, nya skor, fotvård, en prinsesstårta, några fång blommor, en omlottklänning, några åkkort till nöjespark. En liten tjej fick bjuda sin klass till ett lek- och busland.

LÄS NÅGRA AV BREVEN FRÅN STIPENDIEMOTTAGARE HÄR